Stodola Herink
Realizace v roce 2019
Tradiční gastronomie v bývalé stodole
Tato restaurace a kongresové centrum byly vybudované, jak název napovídá, ze staré stodoly. Vaří zde okolo 300 jídel denně převážně českou kuchyni. K restauraci náleží další prostory jako vinotéka nebo sály vhodné pro kongresy. Čerstvě zrekonstruované prostory nabízí až 200 míst k sezení ve vnitřních i venkovních prostorách. Nedílnou součástí Stodoly Herink je i vinný bar.
Využité služby
InterGast KUCHYNĚ / InterGast PRODUKT / InterGast PÉČE
Použitá gastro technika
InterGast PRODUKT Konvektomaty MKN 6.1 a 10.1, varný blok MenuSystem, kde se dodělávala police na salamander, Multifunkční pánev FlexiChef® (jeden z prvních v ČR), InterGast PRODUKT Holdomat, kotel MKN, pizza pec Morello Forni, mycí centrum Hobart