Červený Jelen

Realizace v roce 2019

Unikát pro 600 hostů

Tato restaurace je jedna z největších v České republice s kapacitou cca 600 míst. Nachází se v unikátních prostorách bývalé banky. I díky tomu se podařilo architektovi Stanislavu Fialovi vytvořit originální interiér, za který získal ocenění Architekt roku 2019. Rozkládá na 4 patrech a každé patro má svou specifickou kuchyni. Od stylu pivnice, kde je otevřený americký grill (jeden ze dvou v Evropě), až po fine dining food stylingovou restauraci s mnoha salonky. Tento široký kuchařský záběr si vyžadoval také důmyslnou kombinaci různých přístrojů a technologií, které s pečlivostí vybral náš profesionální tým. Celou kuchyni vede Marek Fichtner, jeden z bývalých porotců MasterChef.

Využité služby

InterGast KUCHYNĚ / InterGast PRODUKT / InterGast PÉČE

Použitá gastro technika

InterGast PRODUKT Konvektomat MKN 5x 6.1, 3x 10.1 1x 20.1, varný blok MenuSystem, volně stojící indukční plotny MenuSystem, InterGast PRODUKT Holdomat, elektrické fritézy MKN Optima 850, multifunkční pánve FlexiChef® MKN 150L, Team 50L+100L, rychlovarný kotel MKN Optima 850, mycí centrum Winterhalter a spoustu dalšího drobného vybavení.

Červený Jelen logo

Galerie

Další reference z oblasti