Stodola Herink

Realizace v roce 2019

Tradiční gastronomie v bývalé stodole

Tato restaurace a kongresové centrum byly vybudované, jak název napovídá, ze staré stodoly. Vaří zde okolo 300 jídel denně převážně českou kuchyni. K restauraci náleží další prostory jako vinotéka nebo sály vhodné pro kongresy. Čerstvě zrekonstruované prostory nabízí až 200 míst k sezení ve vnitřních i venkovních prostorách. Nedílnou součástí Stodoly Herink je i vinný bar.

Využité služby

InterGast KUCHYNĚ / InterGast PRODUKT / InterGast PÉČE

Použitá gastro technika

InterGast PRODUKT Konvektomaty MKN 6.1 a 10.1, varný blok MenuSystem, kde se dodělávala police na salamander, Multifunkční pánev FlexiChef® (jeden z prvních v ČR), InterGast PRODUKT Holdomat, kotel MKN, pizza pec Morello Forni, mycí centrum Hobart

stodola hering logo

Galerie

Další reference z oblasti